Finalestævne/DM, Amager Strand

Amager VK og Volleyball Danmark byder dig velkommen til DM-finalestævnet på Pepsi Max Beachvolley Tour 2019 på Amager Strand.


Optagelse af hold i turneringen

Optagelse af hold til DM-finalen i Eliterækken foretages efter placering i Semifinalstævnerne (se propositionerne)

Optagelse af hold i 1.- og 2. division foretages efter ranglistepoints optjent i 2018.

Optagelse i 3.- 4. division foretages efter først-til-mølle blandt de hold, der ikke bliver optaget i Elite-2. division.

Optagelse til Bredderækkerne er først-til-mølle

Optagelse til rækkerne for ungdoms-DM foretages efter ranglistepoints (se Ungdomspropositionerne)


Sted

Vejrudsigt


Sådan finder du vej

Du finder stævnet på venstre side af Amager Strandvej lige efter Italiensvej, når du kører mod syd (fra Københavns centrum) og på højre side, hvis du kommer fra motorvejen ved Kastrup lufthavn (afkørsel 15). Husk at dreje af inden Sverige.

For GPS-brugere, så er koordinaterne (cafételtet): N 55º 39.309', E 012º 38.299'

Amager strand

Parkering

Der er parkeringsmuligheder lige op ad stranden, men det kan være et problem, hvis du kommer for langt op ad dagen, da området, ud over os, naturligvis også er velbesøgt af andre strandgæster. Tag hensyn til de lokale og deres indkørsler og respekter øvrige påbud, når du parkerer din bil.


Offentlig transport

Hvis du er med offentlige transportmidler, vil du nemmest komme til stranden ved at tage metroen M2 mod lufthavnen. Stig af ved Amager Strandpark.

En anden mulighed er bus 77, som vil bringe dig lige til stranden. Stig af ved stoppestedet Italiensvej. Bus 77 fanger du nemmest ved Amagerbro eller Lergravsparken Station.

Turneringsstart

Både lørdag og søndag starter kampene kl. 9.00.

Sørg for at orientere dig i turneringsplanen, der offentliggøres fredag inden stævnet, for at se om du har været så heldig, at skulle starte med en dommertjans.

Præmier

I Eliterækken vil der være kontante pengepræmier

Nr. 1: 7.000 kr.

Nr. 2: 3.500 kr.

Nr. 3: 2.000 kr

I alle andre rækker vil der være gode præmier til nr. 1 og 2 fra Volleyball Danmark, vores sponsorer, lokale sponsorer m.fl.


Forplejning

I vores bod på stranden vil det være muligt at købe et sandt overflødighedshorn af forskellige former for mad til aldeles rimelige priser. Prøv fx den fantastiske kylling-bacon sandwich!

Desuden masser af hjemmebagte kager, alt hvad man måtte ønske i drikkevarer og naturligvis ren uforfalsket caféstemning.


Overnatning

Vi tilbyder ikke nogen form for overnatningsmuligheder, men henviser til Copenhagen Camping, hvis man er til telt. Alternativt byder hovedstaden på et væld af hoteller. I den lavere priskategori finder I Copenhagen Youth Hostel.


Kontaktperson

Kontakt vedr. tilmelding og turnering

Peter Morsing, Volleyball Danmark

tour@beachvolley.dk

2877 2988


Vi glæder os til at se jer. Husk solcreme!

Time Match no. Field Home Away Result Set Score Official
Select a tournament to see the standings
Tournament Home Away Score Set Score Ongoing Game
No active games at this moment.
Name Sport Start Date
Loading Tournaments ...
-

Share this Latourna event ...